Wilt u graag een fotoshoot met uw baby doen in Etten-Leur? Leg de herinnering vast, nu ze nog zo klein zijn. Bij Limattivo kunt u een fotoshoot naar wens boeken. U kunt er bijvoorbeeld een mooi plakboek van maken of een mooie collage. Bijvoorbeeld ook een erg leuk cadeau voor de grootouders. U krijgt professionele foto’s in mooie settings mee naar huis.

Een fotoshoot met of van uw baby in Etten-Leur

Bij Limattivo heeft u verschillende mogelijkheden voor een fotoshoot met of van uw baby in Etten-Leur. Zo is het de afgelopen jaren steeds populairder geworden om, als uw zoontje of dochtertje 1 jaar wordt, een cake smash fotoshoot te doen. Hierbij wordt er speciaal voor uw baby een cake gemaakt waar uw baby lekker mee mag knoeien! Hier worden prachtige en hilarische foto’s van gemaakt; leuk voor bijvoorbeeld uitnodigingen voor een feestje!

Bel mij vandaag nog

Op zoek naar een fotograaf in Etten-Leur?

Andere mogelijkheden

Het is bijvoorbeeld ook mogelijk om zwangerschapsfoto’s te laten maken of om een fotoshoot te houden met uw pasgeboren baby bij u in Etten-Leur. Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Als u nog vragen heeft of een afspraak wilt maken, kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 0623872870. Wij horen graag met wat voor fotoshoot we u aan de mooiste herinneringen kunnen helpen!