Wat is er leuker dan je vriendschap vieren met een echte vriendinnenshoot? Elke reden is een goede reden om samen op de foto te gaan! Ik zorg ervoor dat de fotoshoot met je vrienden of vriendinnen een feestje is. Je maakt ter plekke herinneringen samen, en dat alleen al is veel waard. Daarnaast krijg je de mooiste foto’s om regelmatig te bekijken.

Momenten.

Feest.

Vriendinnenshoot is een feestje!

Zin om met één of meerdere vriendinnen op de foto te gaan? Samen met jullie bespreek ik de wensen voor een fotoshoot. Alles is mogelijk: op locatie of in de studio, samen en nog ieder apart. Ik vind het vooral belangrijk dat de locatie en setting laat zien wie jullie zijn. Ik wil jullie vastleggen zoals jullie zijn. Daarom zoeken we samen naar een setting die echt past bij jullie vriendschap. Zo maak ik de gezelligste foto’s van iedereen samen. Jullie hoeven alleen de leukste kleding uit te zoeken waarin jullie stralend op de foto kunnen!

Bel mij vandaag nog

De mooiste momenten van je leven vast laten leggen door een professionele fotograaf?

Wil je er een nog mooier feestje van maken? Visagie en kapster zijn los bij te boeken. Ook zin in een gezellige dag met vriendinnen waar je lang op terug kunt kijken? De foto’s zijn het mooiste bewijs van jullie vriendschap. Bekijk enkele voorbeelden en neem contact met me op voor jullie fotoshoot! Ook leuk om cadeau te geven.

Gezellig.