Leg de mooiste momenten van je kinderen vast, wanneer je maar wilt. Kies zelf je moment, als hij pasgeboren is, net kan staan, net zijn eerste stapjes gezet heeft, zijn verjaardag viert, zijn diploma haalt… Elk moment is een goed moment voor mooie foto’s van je kinderen. Ze groeien snel op, dus het is mooi om op elk moment terug te kunnen kijken.

Momenten.

Maatwerk.

Baby fotoshoot op maat

Wil je een fotoshoot op locatie buiten of in de studio? Dat mag allemaal. Ik kijk vooral naar waar je kind zich goed bij voelt. Is dat lekker in de natuur? Op zijn favoriete speelplek? Met zijn vriendjes in het park? Alles mag, als het maar bij jou en je kind past. Juist daardoor kan ik de mooiste foto’s maken. Zowel jij als je kind kan hier lang van blijven genieten.

Bel mij vandaag nog

De mooiste momenten van je leven vast laten leggen door een professionele fotograaf?

Broers en zussen

En wat is er leuker dan met je broers en/of zussen op de foto te gaan? Natuurlijk is ook zo’n gezellige fotoshoot samen mogelijk. Zelfs als je ouder bent!

Ik heb klanten die elk jaar in de studio komen voor een fotoshoot van hun kind. Het is een eer om op die manier de groei van kinderen op beeld vast te leggen. Benieuwd naar het resultaat? Hieronder zie je enkele voorbeelden. Neem contact op om een fotoshoot te plannen.

Gezellig.