Ik vind zelf een communie een van de leukste momenten om te fotograferen. Het is een speciale dag voor jou en je kind, en het is mooi om daar als fotograaf mijn bijdrage aan te leveren. Mijn foto’s zijn perfect voor de communiekaart, een bedankkaart of om gewoon vaker op terug te kijken. Een prachtig bewijs van een bijzondere dag!

Momenten.

Maatwerk.

Fotoshoot communie is maatwerk

Voor een fotoshoot van de communie van je kind is van alles mogelijk. In overleg bepalen we de locatie en setting. Ik streef altijd naar een fotoshoot die helemaal past bij je kind. Wat hoort bij hem of haar? Waar voelt hij of zij zich goed bij? Misschien moet daar echt zijn favoriete speelgoed, (huis)dier of speelplek op? Mij maakt het niet uit, alles is mogelijk. Het is tenslotte echt zijn of haar feestje.

Bel mij vandaag nog

De mooiste momenten van je leven vast laten leggen door een professionele fotograaf?

Gezellige communie fotoshoot

Tijdens de fotoshoot stel ik je kind op zijn gemak zodat hij of zij blijft stralen. En dat zie je terug op de foto’s. Ik maak hem of haar aan het lachen om zo de mooiste foto’s als eindresultaat te krijgen.

Wil je ook een gezellige fotoshoot van je kind in de communiekleding? Bekijk hieronder enkele voorbeelden en neem contact met me op.

Gezellig.