Met je hele gezin professioneel op de foto? Of met de hele familie misschien? In allerlei verschillende samenstellingen? Dat kan bij mij allemaal. In overleg met jullie maak ik de mooiste foto’s van jullie samen. Dat niet alleen, een fotoshoot op zichzelf is al een feestje. Jullie maken herinneringen samen, en dat is veel waard. De foto’s zijn het mooiste bewijs van de liefde voor elkaar als gezin of familie.

Proffesional.

Gezellig.

Gezellige fotoshoot samen

Een fotoshoot samen moet vooral jullie feestje zijn. Daarom lever ik ook hierin maatwerk. Wat jullie willen, is dus altijd het belangrijkste. Het draait tenslotte om jullie gezin of familie! Samen bepalen we een locatie die bijvoorbeeld echt iets betekent voor jullie. Ik houd van foto’s in de buitenlucht, daar is het licht het beste. Maar ook in de studio kan ik mooie foto’s maken als jullie dat willen.

Bel mij vandaag nog

De mooiste momenten van je leven vast laten leggen door een professionele fotograaf?

Bijzondere momenten

Is er een familielid ziek of heeft iemand dementie bijvoorbeeld? Een fotoshoot samen is een mooi moment om herinneringen vast te leggen en daar help ik je graag bij. Ik zorg dat iedereen zich op zijn gemak voelt en stralend op de foto gaat.

Zin om samen met je gezin op de foto te gaan? Hieronder vind je enkele voorbeelden. Neem contact met me op voor je eigen fotoshoot.

Momenten.