Een fotoshoot met cake smash in Brabant kunt u uit laten voeren door Limattivo! Het is een groeiende trend. Kindjes die 1 jaar worden krijgen steeds vaker een cake smash fotoshoot. Maar wat is het precies? Kinderen krijgen een taart die speciaal voor hun gemaakt is. Vaak een met felle kleuren en een romige topping. De kinderen mogen er alles mee doen wat ze willen; vaak zitten ze al snel helemaal onder. En dat levert natuurlijk mooie, schattige en hilarische plaatjes op.

U kindje wordt 1 jaar: fotoshoot cake smash in Brabant

U kunt een cake smash fotoshoot in Brabant uit laten voeren door Limattivo. Het wordt steeds populairder omdat het prachtige foto’s oplevert. Het is een mooie herinnering aan de eerste verjaardag van uw zoon of dochtertje! En voor uw kindje is het ook een leuke ervaring, ze mogen namelijk ongestoord met eten kliederen. We kunnen er na afloop mooie collages van maken en natuurlijk krijgt u de foto’s mee naar huis.

Bel mij vandaag nog

Op zoek naar een fotograaf in Brabant?

Interesse? Neem contact op!

Heeft u interesse in een cake smash fotoshoot in Brabant? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je er graag meer over en bespreken graag de mogelijkheden met u. U kunt contact met ons opnemen door te bellen naar 0623872870.