Op zoek naar een fotograaf in Etten-Leur? Neem dan eens contact op met Limattivo. U kunt ons inschakelen voor elke fotografie opdracht. We hebben al menig opdracht uitgevoerd voor bruiloften, fotoshoots met moeders en pasgeboren baby’s, zwangerschapsfoto’s, cake smash foto’s, verkleed fotoshoots voor kinderen, communiefoto’s, familie fotoshoots en andere fotografieklussen. U kunt bij ons vertrouwen op prachtige foto’s en een professionele benadering.

​Limattivo: uw fotograaf in Etten-Leur en omstreken

Waar u ook professionele foto’s van gemaakt wilt hebben, u kunt Limattivo inschakelen. Wij zijn dé fotograaf voor klussen in Etten-Leur en omstreken. Gaat u bijvoorbeeld trouwen? En zoekt u nog een fotograaf? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We kunnen foto’s maken tijdens de ceremonie, maar kunnen ook een fotoshoot houden op een locatie naar keuze. We bieden altijd maatwerk; wij maken precies foto’s zoals u het graag hebben wilt.

Bel mij vandaag nog

Op zoek naar een fotograaf in Etten-Leur?

Mooie herinneringen

Foto’s zijn mooie herinneringen die nog lang bewaard kunnen worden. Na een aantal jaar is het vaak erg leuk om door foto’s te bekijken deze herinneringen weer op te halen, bijvoorbeeld met uw vriendinnen. Dan is het extra mooi als de foto’s ook nog eens gemaakt zijn door een professionele fotograaf, gewoon bij u in de buurt van Etten-Leur. Neem dan eens contact op met Limattivo! Dit kunt u doen door te bellen naar 0623872870.